marathonträning 13, 14 och 15

Skulle blogga mer med en dator som fungerade.......denna är så tåååålamodsprövande. Men tyvärr så finns det lite annat att prioritera före dator.....

Men nu till träningen.

Pass 13: I onsdags (nyårsafton), dagen efter megaträningspasset, sprang vi en liten runda på 4 km. Hade massiv träningsvärk. Kändes som jag sprang sittande för benen gick inte att räta ut. Löpkompisen E och jag var nog en syn för ögat.....sprang som vi gjort i brallorna....hehe. Men det var skönt efteråt.

Sen firade vi nyår i glada vänners lag med god mat, många skratt och fina fyrverkerier i stadsparken!

Pass 14: Sent på nyårsdagen. Vi tog en lugn liten 4,6 km runda. Fortfarande lite stela och ömma muskler men mot slutet kändes det riktigt bra. Klarade även att springa i 10 minus grader. Gick bättre än jag trodde, bara lite pipigt i bröstet i början innan vi kom in i lunken.

Pass 15: Klarades av idag lördag. Nu tickar km på i långpassen och idag sprang vi 12 km. Vi sprang utåt Bråna sedan till Gissebäck och över Isåsa hem. Har glömt hur förtvivlat mycket uppför det är från Gissebäck till Isåsa. Då var det inte roligt......men sen blev det bättre=) Sist vi sprang denna runda tittade vi på blåsippor......vi kommer snart dit igen. Känns härligt att gå mot ljusare tider.

Sen hade löparkompisarna och vi, plus en familj till megafika hos oss. Vi bjöd in för att rensa frysen på alla gosaker. Och vi åt och åt=) Vilken tur att vi hade kutat 12 km innan - kändes lite bättre för samvetet och "fläskfilén" hehe!

I morgon ska vi till Ingatorp och åka lite utför. Ingen jättebacke men duger gott och det är nära och bra. Ska bli kul! Ska testa mina nya pjäxor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0