Hovs hallar!

Idag vilade vi lite från solandet och tog en tur till Hovs hallar och klättrade och klättrade och klättrade. Värsta träningspasset!
För övrigt så var jag faktiskt på Friskis och Svettis i Båstad ikväll. Jättekul! Och världens mysigaste cykelväg genom bokskog in till Båstad. Gympan avslutades med ett kvällsdop i havet - vattnet var helt ljumt! Underbart! Livet är bra härligt ibland...för det mesta!

Mera Båstad

Ännu en härlig semesterdag.Klockan är strax efter 19 och vi har avslutat kvällsbadet som bjöd på små men roliga vågor.Glasspaus i Båstad. Testade flädersorbet.....mumma mumma!

SEMESTER i Båstad!

Haft en solig och härlig dag i Båstad!Den vite mannen är min - ugh! Tur att inte den som håller i kameran syns......barnen kisar så för inte bli bländade av den vit-vite fotografen.Inte varje dag man blir bjuden på en snäckutställning. Vilken lycka!

Midsommar

Det blev en trevlig midsommar som vanligt! Vi fick äta maten inomhus. Vädret var alltför opålitligt. Men vi lyckades få till en midsommarstång med blommor och allt mellan skurarna. Och fotboll o kubb blev det också. Fast det kändes som den största fighten var mot alla knott.

                    

Massor av glada midsommarbarn!

Gekås o Gröna Lund

Ett gammalt inlägg från förra helgen som jag inte lyckats få publicerat förrän nu......hoppas det lyckas!

Förra fredagen tog vi ett snabbt beslut. Vi måste till Gekås! Så efter att skolavslutningarna var avklarade så drog vi mot Ullared. Första stoppet blev hos Sko-Boo och där gjorde jag fynd. Blev bara ett par skor denna gång, besinnade mig=)Det blev ett par Ecco jag spanat på länge men har tyckt att 850:- varit för dyrt. Nu fyndade jag dem för 525:- och sparade massor av pengar. Mannen tycker att begreppet spara inte fungerar när man handlar.....solklart tycker jag=).


Sen bar det av in på Gekås och vagnen fylldes med en massa saker vi VERKLIGEN behövde. Barnen fyndade varsin peruk.
As coola eller hur? Sonen köpte även en hatt som i princip inte har lämnat huvudet sedan i fredags.


I söndags var vi på Gröna Lund. Dottern hade vunnit fyra åkpass som bara gällde i söndags så det vara bara att packa bilen och fara. Först regnade det lite, sen regnade det lite mer och sen regnade det ännu mer, sen ösregnade det och till sist så vräkte det ner. Men vi var förberedda! Rustade till tänderna för busväder.
Det var i stort sett inga köer. Inga av barnen tjatade om glass eller läsk. Vi åkte och åkte och åkte! Jag åkte Insane, den nya attraktionen, två gånger och skrek hela tiden. Så häftigt! Sen "lurade" sonen upp mig i TILT. Man satt på värsta minsta sitsen, stor som en cykelsadel, med ett 5-punkts bälte. Man åkte rätt upp längs pelaren och när man var längst upp så lutades man 45 grader framåt och hängde i 5-punktsbältet. SEN åkte man rätt ner - TJOFF. Den åkte jag bara en gång. Mannen avstod.....tror det kallas för fegis....eller?

Nu ska vi förbereda oss för midsommar firande och tyvärr lutar det åt kläder likt ovanstående.......


Naprapat o lite scrap

Idag väntar naprapatbesök. Vore trevligt att ha mindre ont på baksidan av lår och rumpa.....hoppas det går att lösa! Konstigt nog så gjorde det inte värstingont under maran och det har inte heller blivit toksämre efteråt, men bra är det inte. Har svårt att sitta  för då gör det ont. Dessutom är baksidan av höger lår STELT! Känns som om det inte går att stretcha en millimeter. En stor fördel är ju att jag äntligen fått ett höj- och sänkbart skrivbord på jobbet. Det har klart förbättrat läget.

Gjorde första lilla lufs-rundan, efter maran, i söndags. Sprang runt sjöarna i stan. Fick ihop drygt 5 km och det kändes helt ok. Måste ha något nytt mål nu. Kanske blir det Blodomloppet i augusti. Det är avservärt mycket lättare att ge sig ut och springa när jag har ett mål. Vi har inte fullt ut tagit ställning till nästa års mara än......men visst vore det skoj.....tror jag..... Funderar lite på att få till lite annan träning i höst. Gympa kanske eller kick and box. Det gäller att hålla i träningen nu så jag kan fortsätta äta i samma utsträckning.....haha!

I fredags var vi och uppvaktade student. Vilket väder!!! Det ösregnade och var iskallt. Men men det som inte dödar det härdar.... Hade scrappat ett litet mini-album till henne. Det blev så här:
Och sen kunde man vända på det och då såg det ut så här:Blandade med lite "visa ord" och bilder på studentskan. Det är så härligt rogivande att sitta och "pyssla". Att bara låta händerna jobba. Det går inte att grubbla på något annat utan hjärnan vilar i det jag håller på med. Vilken terapi!

Nu ska jag njuta av en kopp kaffe i min ensamhet. Alla barn är i skolan och jag ska jobba här i stan idag och tog mig lite ledigt under förmiddagen. LYX!!!! Sen väntar naprapaten, lunch med en kollega (coco-thai mums, mums!) och ett jobbmöte.

Mera marathon

Här kommer lite actionbilder  från i lördags!


kanske inte sååå mycket action i denna. Med det gäller att förbereda sig. Plocka fram kläder, sätta fast nummerlappen, packa duschgrejer, kolla vad som finns i påsen man får, sätta fast tidschipet på skon, ta på sig linser och göra om allt från punkt ett igen....flera gånger för att vara riktigt säker på att allt är med=)På väg i gott sällskap med många andra.Uppladdning.....Täten passerar slottet............och strax efter kom vi......Segraren på väg mot mål.....och vi hade kommit halvvägs.....Strandvägen..... 13 km kvar.....Nu är det bara några meter kvar!!!!!ÄNTLIGEN I MÅL!ajaj - det gäller att ha tungan rätt i mun när man ska gå i trappor......En stackars coach och fotograf som väntade tålmodigt på att vi skulle duscha klart......

Nu när det är klart och den värsta smärtan och stelheten lagt sig.........så händer något märkligt........någonstans inne i mig pyr en liten liten känsla som säger......kanske.........kanske att man måste göra detta igen.

Blir ju nästan rädd för mig själv! Vad är det med detta marathonlöpandet?! Får nog sinnesundersöka mig......

RSS 2.0