Tunga ben

Hade en liten runda på 7 km idag. Men oj vilka stockar till ben. Det var inget flyt någonstans. Men nu är det genomlidet....... Förmodar att det är torsdagens lopp som sitter kvar i benen. Men varmt o gott var det och rundan avverkades i t-shirt och korta tights. Det var härligt!
Nu ska vi grilla. Inget speciellt utan det blir korv med bröd, barnen var sugna och så går det smidigt o fort. Så  i kväll blir det ett glas rödvin och en grillad korv. Det funkar väl???!!!!

Kommentarer
Postat av: Socrate

Grillad korv med hederligt bröd, ketchup & senap går alldeles utmärkt. Vem kan säga att man inte avnjutit sådan gourmetmat i största förnöjsamhet under åtminstone barndomens dagar...Första gången "V" var hemma på permis från sjukhuset grillade vi hemgjorda hamburgare och visst är det en hel del mer jobb, men OJ!!! vad gott!!!
Vad vinet beträffar får jag väl passa.

ha't bäst tycker vännen Socrate

2008-05-04 @ 14:21:51
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Borthy

Rödvin funkar till nästan allt! ....kanske inte till pannkakor eller blodpudding...men jag är nog bara inskränkt!Det funkar till allt!
Du är verkligen grym med träningen. Är det en myt eller har det blivit ett gift?...alltså inte rödvinet utan springningen?
När är Maran= Kommer du fortsätta springa sedan? Kram

2008-05-05 @ 00:46:45
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0