Långpass

Idag har ett långpass avklarats. 11,5 km på 70 minuter......vilket då enligt Anders Szalkai (personlig tränare på www.marathon.se är för snabbt tempo.....men jädrans vad lätt det går!!!!! Sprang tillsammans med två kompisar och mannen (som behöver springa saktare p g a smärta i ett knä - passar bra att damspringa med oss då).
Stockholm Marathon here I come..... ska ju bara springa knappt 3 mil till....... baggis.......=)

Kommentarer
Postat av: Borthy

Du är grym! Jag kommer nog aldrig ha något annat som mål än att klara milen på 1 tim. Kör hårt och pussa extra på dig gubbe som springer med dig, jag tycker det låter så trevligt! Fint att göra intressen tillsammans! kram

2008-01-20 @ 18:25:35
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Anonym

Motion/aktivitet för Socrate: Har idag varit på en 6km promenad med hustrun (första gången på några månader...) och det kändes helfint. Kliade gott när vi kom hem men det var det värt. Något man SAKNAR BIG TIME så gott som alltid!!! Ingen självömkan dock - bara ett konstaterande...men lite avis på dej/ER som kan springa så mycket.

HA DE GOTT - tycker Socrate

2008-01-21 @ 00:12:22
Postat av: amonym

Socrate - vet ju om dina svårigheter med att inte kunna träna som man vill. Måste vara såååå tufft! Jag lovar att tänka på dig nästa gång jag kutar så att du kan känna dig delaktig=) Var beredd på gympa och 6 km löpning imorgon!
Till Borthy.....jo det är kul att kuta med sin man faktiskt - även om det för honom inte är lika stor utmaning.....ibland retas han och går jämte mig....vääääääldigt irriterande....morr...hihi

2008-01-21 @ 08:40:51
Postat av: Linda

Jisses, 3 mil. Jag skulle vara död efter 3 meter :D

2008-01-22 @ 10:10:05
URL: http://liiiiinda89.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0