Långpass

Idag avverkades detta första riktiga långpasset = löpning över en timma. Skulle egentligen inte ske förrän på söndag men kompisen jag springer med ska iväg och åka skidor ett par dagar så då körde vi det idag (kväll). Snöade ymnigt bitvis men det kändes bra och vi sprang lungt och försiktigt (var hyffsat halkigt här o där). Gick i den brantaste backen.
Gick över förväntan bra med tanke på vad man laddad kroppen med sista dygnet. Exotisk planka igår, chips, godis, vin, whiskey och champagne (i små mängder) och idag körde vi resterna av den exotiska plankan och nötpaj med grädde=) Frukt är gott men saker händer med magen när man äter stor mängder=) Nu vet jag i alla fall att exotiska frukter ska jag inte ladda mer innan maran!


Kommentarer
Postat av: Socrate

Oxå vi åt rester av exotisk planka idag, dvs. äldste sonen, hans tjej och ett annat par åt det i går -de var alltså 4 personer. Fördelen med planka är att den ofta är ganska väl tilltagen, för hela vår familj kunde med små kompletteringar (=potatissallad) äta sig mätta på planklämningarna idag. Alltså mättade planka för 4 personer ca 10 pers---PRISVÄRT?
JOJO!

Kan slänga in tipset att ICA i Malmbäck
saluför detta. De gör även oerhört smarrig smörgåstårta som "vi gamle" åt i går, till ett mycket rimligt pris!
REKOMMENDERAS!

//Socrate

2008-01-01 @ 23:13:03
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0