blogg-torka....

.....lååååååg aktivitet här just nu. Men på övriga områden är det megaaktivitet=) Har inte prioriterat bloggandet speciellt mycket. Men livet flyter på bra. Mycket på jobbet och full speta när jag kommer hem. Så jag förmodar att det är som det ska=)

Marathonträningen löper på bra. Vi var i Växjö och sprang halvmara i fredags. Det tog 2h och 37 sekunder......hmmm skulle vara kul att komma under 2 h nån gång. Men vi gjorde verkligen vårt bästa och jag var duktigt trött efteråt.
Just idag blir det nog inget springande. Har kill i halsen och känner mig allmänt frusen och rosslig. Men hur som helst känner jag mig redo för maran. Skulle kunna springa i morgon om det var dags. Hoppas dock att jag inte anmäler mig igen till nästa år......det sliter på att springa alla långpass.....vill bli en mer "normal"-joggare.

Ska nog fundera till lite runt bloggandet......to blogg or not to blogg........

Kommentarer
Postat av: christel

Men det är kul när du uppdaterar min springande vän

2009-05-06 @ 21:37:14
URL: http://kottenliv.blogspot.com
Postat av: Socrate

...eller "two bloggs or two blogs" .

Fundera du.

Soc

2009-05-08 @ 00:29:14
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Borthy

Jag har också funderat lite runt det hela men beslutat mig för att finnas kvar i bloggen men bara helt kravlöst för jag gillar ju det trots allt...det är bara det att det är så mycket annat man vill pyssla med också! Hoppas du kommer till sammma resultat, alltså att finnas kvar här. Kram från Borthy

2009-05-08 @ 04:09:58
URL: http://borthy.blogg.se/
Postat av: Fia

Jag är så imponerad av din träningsdisciplin. Och vad roligt att det ger resultat.

2009-05-08 @ 19:54:15
URL: http://neverkeso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0