Hovs hallar!

Idag vilade vi lite från solandet och tog en tur till Hovs hallar och klättrade och klättrade och klättrade. Värsta träningspasset!
För övrigt så var jag faktiskt på Friskis och Svettis i Båstad ikväll. Jättekul! Och världens mysigaste cykelväg genom bokskog in till Båstad. Gympan avslutades med ett kvällsdop i havet - vattnet var helt ljumt! Underbart! Livet är bra härligt ibland...för det mesta!

Kommentarer
Postat av: Tierra

Åhhhhh... Visst är det en häftig plats !!Blev förälskad i denna pärla av platser i Sverige när jag var där sommaren 2007... och jag ska dit igen, om jag så ska krypa ;-)Ha en fortsatt härlig semester & en skön sommar !Varma hälsningar, Tierra

2009-06-30 @ 15:50:00
URL: http://filmjolk.blogspot.com
Postat av: Socrate

Ja ja ja. Bara njut av semestern du! Själv ska jag jobba tre dagar till och faktiskt till Eksjö lasarett på tossda eftermidda! Så dä så!

MEN BARA NJUT DU!

inte alls så sure som det låter vännen Soc

2009-06-30 @ 23:41:11
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Socrate

Förresten - ska ni inte göra ett nedslag i Mölle oxå när ni ändå är i trakterna...Himla vackert ställe...och när ni ändå åker dit kan ni ju satsa på Ven oxå, så får ni två till paradisiska trakter i sydsverige. ha de bäst var ni än är...//Soc

2009-07-02 @ 10:22:03
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Fia

Det ser ut att vara jätteroligt att klättra där! Fantastisk utsikt!

2009-07-02 @ 15:08:00
URL: http://neverkeso.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0