Hemma igen

Nu är vi åter på småländska Höglandet. Vi stannade i Båstad tills i ondags. Insåg att vi inte skulle få plats i bilen hem. Ska vi resa alla 6 med packning så krävs takbox och det hade vi ju inte. Vi var ju bara fyra från början. Så mannen och de minsta barnen tog tåget från Halmstad. Och vi andra tog bilen. Vi satt som packade sillar från Båstad till Halmstad. När vi lämnat dem vi tåget fortsatte vi till Falkenberg där vi åt lunch på Peggens glasskafé! Funkar alldeles utmärkt att äta en mega-glass till lunch! Sen for vi till Gekås i Ullared=) Tänk vad mycket det finns som man inte visste att man behövde!
Dessutom träffade jag Ullareds vd Boris Lennerhov i varuhuset. Han strosade runt bland cd-skivorna. Han var trevlig och småpratade en stund. Köpte inga skor denna gång. Och ingen väska heller! Stort tycker jag!

Idag har svärföräldrarna anlänt! Kul att få ro om dem lite grann. Tyvärr blev  det en tuff start på deras semester. Direkt när de kommit fram fick de samtal att "farfar" dött (mannens farfar, svärfars pappa) - han var gammal, över 90 och varit rättså krasslig det sista så det var inte helt oväntat. Men ändå......tufft och tråkigt.

Kommentarer
Postat av: kotten christel

glömde ni laxens hus? godaste tapas som finns;O)

2009-07-12 @ 18:59:06
URL: http://kottenliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0