Varberg rapport

Vi hamnade på Apelvikens camping. Fint på alla sätt men det är ju SÅ MYCKET FOLK! Överallt! Camping var full så vi fick en extra plats. På gräsmattan utanför receptionen mellan flaggstolparna.....kändes som vi var väldigt speciella. Ännu roligare att järnvägen gick 10 meter från tältet. Och MÅÅÅÅNGA tåg gick det! Speciellt på natten.... Hade en liten stund med katastroftankar om att det skulle spåra ur precis vid campingen.....Men vi fick oss några härliga salta bad och även lite poolbad. Härligt på alla vis! Men kommer definitivt somna ovaggad i kväll.... sov inte alltför många timmar på nätterna.

Lite bilder....Visst är det en fin plats! Tåget rusade förbi strax till höger om bilden.På väg hem efter kvällsdopp.Bröderna hade planer på att gräva ner lillasyster. Detta stoppades dock av den ansvarfulla modern efter en stunds övervägande.......

I går kväll innan vi gick och la oss så satt vi på klipporna en stund och då var den en man som plockade fram ett dragspel och spelade. Det var så härligt! Helt ljumt i luften. Verkligen en stund att minnas och plocka fram en sen novemberkväll..... Det är härligt att leva!

Sen måste jag ju bara berätta att jag har åkt FÖRBI Gekås två gånger på tre dagar. Och jag menar FÖRBI!!! Det, mina vänner, har ALDRIG hänt ska ni veta! Mannen trodde jag drev med honom när jag berättade att vi inte stannade. Ha! Man har väl karaktär!!!

Kommentarer
Postat av: Socrate

Har bara en sak att skriva angående att ni hade fel på bromsarna just i Ullared!!!

KOLLA BROMSARNA I GOD TID INNAN NI ÅKER NÄSTA GÅNG! SÅNT OFOG SKULLE VA STRAFFBART!

VAD SKA GEKÅS LEVA PÅ NU??? OCH VAD SKA PERSONALEN PÅ GEKÅS LEVA AV???

SKA DESSA VÄRNLÖSA SMÅBARNSMÖDRAR I ALLA 89 KASSORNA BEHÖVA GE SINA BARN STENAR OCH BARK ATT ÄTA BARA FÖR ATT NI INTE TAR ERT SAMHÄLLSANSVAR???Jag bara undrar !

2009-08-11 @ 23:46:07
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: kotten christel

Känner igen mig, det har vekligen varit trångt i somma...tänk då hur trångt det varit inne på GEKÅ:s;)

2009-08-13 @ 22:32:52
URL: http://kottenliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0