kris......

.......nu har min plattång lagt av helt! Under en period har jag fått den att fungera genom att vicka och vrida på sladden....har ju inte känts helt bra.... Förstår helt om en del av er inte alls begriper denna kris situation..... men tror att någon kan hålla med mig om att det är lite besvärligt... eller hur? MÅSTE köpa en IDAG!!!!

Kommentarer
Postat av: Mr. Pitt

ursch va hemskt!! eller :)

2008-01-21 @ 09:12:22
URL: http://recipeforhappiness.blogg.se
Postat av: Socrate

..hrm anar jag ett i-o-för-sig viktigt men dock, i-landsproblem här? Plattång är viktigt om man vill ha platt hår och jag tror att det är ungefär som när rakapparaten pajar för oss gubbar som inte
kan/vill använda hyvel...dock 3-dagarsstubb är ju numera min grej så även det problemet är ynka litet just för mej...KÖP EN NY PLATTÅNG GENAST eller BE GUBBEN ATT MEKA LITE - KABLAR KAN BEHÖVA EN ÖVERSYN IBLAND.....karlar oxå...//Socrate

2008-01-21 @ 09:12:26
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Borthy

Det var bra tanke att tänka, vilken tur jag bara är allergisk mot katter och kiwi! Vi börjar bli proffs på det här med att tänka possitivt!
men katter är bra fina djur, trist att du inte kan gosa dem.
Annars vet jag vad allergi är, jag är allergisk mot våren och det är riktigt tråkigt det också!
Lite lustiga saker är jag allergisk mot också. Av någon anledning blir jag känslig av sågspån och i snickerier i bland, t ex när jag skall göra ren marsvinsburen.
Råa äpplen och pellargoner hör till mina tårdrypande saker också. men inget som inte går att bota med medicinering! Man har det bra! Kram och ha en riktigt fin dag.

Ps. Jag har lätt att förstå krisen! Jag håller på så där med en stor kanonbra fönborste. Jättesvårt också att hitta efterträdare när den kraschar.
Se det possitiva, du måste ut och shoppa idag!

2008-01-21 @ 09:51:03
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Christel

Totalkris, naturligtvis.....

2008-01-21 @ 20:26:45
URL: http://kottenliv.blogg.se
Postat av: Mr. Pitt

hehe ja men Kenza.blogg.se titta och äcklas :D lycka till med tången då :)

2008-01-22 @ 13:29:36
URL: http://recipeforhappiness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0