Kärlek

Läste i Fs blogg om barns sätt att beskriva kärlek och kommer ihåg vad en son till en av mina bästa kompisar sa för ett par årsen. (Återberättat av mamman) Sonen var då 13 år och pratade mycket med sin mamma om kärlek och tjejer och frågade en dag:
"Mamma hur vet tjejer om de är kära?" Min kompis hade väl då ett litet utlägg om pirr i magen och glädjerrus och lite sånt och ställde som motfråga:
"Hur vet ni killar att ni är kära då?" Enkelt svara sonen "Det är när man får fjong....." Gissa om min kompis hade ett långt utlägg om att DET min vän är inte kärlek utan LUST som är något helt annat......eller?! Jobbigt att vara tonåring och ha hormonrus förmodar jag......det var ju ett tag sen=)

Kommentarer
Postat av: Fridah

haha skön :)

2008-01-05 @ 22:43:59
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se
Postat av: Fridah

** mjaa, verkligen, han ahr varit utomlands utan oss förr, men då i jobbet och de är en anna sak. trist de där med bortförklaringarna, suck på de, :( uscha! ha en fin kväll och tack för peppningen.! kramar

2008-01-05 @ 23:19:15
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se
Postat av: Mats

Man tänker hela tiden, men så var det väl inte när jag var ung. Antagligen har man dock glömt en del!

2008-01-06 @ 08:02:53
URL: http://matspalats.blogg.se
Postat av: Socrate

Vad är "FJONG?"

undrar Socrate (som inte fattat nåt trots att han
vad han vet är far till fyra barn...)

2008-01-06 @ 13:14:02
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Borthy

He he... den lilla gossen kanske har rätt det är bara det att vi starletupplärda kvinnor inte vill få sanningen serverad och slängd i ansiktet på det där viset? Hi hi...oj vad jag hoppas ändå att killar känner pirret i magen också!

2008-01-07 @ 10:37:20
URL: http://borthy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0