ROT avdrag

Usch ibland blir jag lite trött! Nu inför skattemyndigheten ROT avdrag för större renoveringar och tillbyggnader. (Man kan få skattlättnad genom att dra av halva kostnaden för själva arbetskostnaden, inte material) Gissa vilka som bytte världens dyraste tak förra hösten???? Och gissa vilka som bytte kök i år? Vi lyckades pricka mittemellan två ROT avdrag. Förra var 2004-2005. Men varför inte väntat då kan man ju undra? Jaaaa varför gjorde vi inte det? Vi kunde ju haft hinkar utställda ett år till.....eller? Nu pratar man dessutom om att permanenta ROT avdraget för att stimulera till att inte anlita "svart" arbetskraft.
Tror ni man kan ringa till skattemyndigheten och snyfta lite och lyckas få igenom vårt 300 000 kronors tak......troligen inte!Ja ja det är väl bara att gilla läget.....och inse att man har det rätt bra ÄNDÅ!!!! Allt beror ju på vad man jämför med.

Kommentarer
Postat av: Socrate

Hörrdu testa du med ett telefonsamtal till allernådigaste skattemyndigheten, men allra först till länsstyrelsen som administrerar det hela.

Lite snyft och tårar och en riktig tragisk beskrivning av ert prekära läge med 173 hinkar utställda i kåken, från källaren till vinden.

4 snoriga barn med bristfälliga kläder (utan nåt som helst märke och med massor av hål i och dessutom alldeles för små eller för stora, ärvda som de var) Att ni åt barkbröd som du själv bakat av skrapet från de två ståtliga tallar ni en gång hade på tomten, uppblandat med grus och dypöl, gör ju inte snyftandet direkt mindre. Förmodligen kommer kontot för pappersnäsdukar stiga till så ofantliga höjder på båda de aktuella myndigheterna, att man bara för att få stopp på snyft, snyt och hulk, beviljar er detta avdrag pronto!RING NU!

uppmanar vännen Soc

2008-12-09 @ 18:37:53
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0