Racercykling

Jisses vilken racercykling jag fick göra i morse. Bilen skulle till verkstaden som är placerad en liten biten utan för stan. På med cykeln på cykelstället, skjutsa de små liven till dagis och fritids och sedan genom halvstan (i och för sig en rätt liten stad men ändå...) till bilverkstaden. Nu är klockan 07.33 och bussen till jobbet går 07:40. Jag vet att jag har ytterligare nästan 10 minuter innan bussen är på den hållplats jag tänkt kliva på. (Och ja, jag vet att jag kunde åkt i mer god tid, men si det är inte riktigt min grej.....) Försöker desperat att få cykeln från cykelstället - sitter jädrans benhårt fast!!!!! F-n!!! Var finns alla starka män när man behöver dem??!! Har dagen till ära kjol och tunna strumpor så man vill ju  inte precis krypa in till och dra sönder strumporna. Får till slut loss cykeln och kastar mig på och trampar som besatt! Tänker närmast på Hedvig i barnprogrammet från A till Ö......
 


Genar förbi kyrkogård, villaområde och industriområde. Mitt i industriområdet går en järnväg.... och naturligtvis kom Vetlanda-rälsbussen.... NU. Vänta, vänta, vänta....... Nu är klockan 07:47 och nu brinner det i knutarna! Trampar nu i värlsrekord tempo - hade lätt spurtat om de flesta i Tour de France. Fram till hållplatsen, låser cykeln.... och ingen buss. Sk*t har nog missad den tänker jag. Står kvar och pustar en stund och si där kommer bussen! Vilken tur!!!! Den var försenad! Nu var det bara att kliva på och eftersvettas. Insåg också att det var totalt bortkastad tid att platta och fixa håret på morgonen. Luften var minst sagt fuktig idag....... såg ut som trollet Rulle när jag kom fram. Men det är ju defintivt ett i-landsproblem.

Kommentarer
Postat av: Socrate

"Timida Trollet Trygve" då? I mitt och de båda minstingarnas favvisprogram "Häxan Surtant" på fredagarna vid ca 18.40 på 1'an. Snacka om mindre tilldragande!!! Men det var kanske inte SÅ icke tilldragande du menade...det lyckas du aldrig med hur du än cyklar i motvind och rusk. Trygve regerar.

2007-10-17 @ 00:07:55
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0