Avtackning

I går var jag på avtackningsfika på min gamla arbetsplats. Min före detta chef slutade och fick massor av blommor, presenter och fina tal. Inte ett öga torrt!
Men egentligen vore det väl roligare att få lite mer uppmärksamhet när man börjar på en arbetsplats? Tänk om alla samlades i fika rummet, kom med blommor och någon liten present och höll fina tal om hur roligt det ska bli att man börjar här!!! Om jag blir chef någon gång ska jag införa detta! Lovar

Kommentarer
Postat av: Anna-Carins:kafferep

Hej! Ja,,visst måste det kännas roligare att få en blomma när man kommer ny,att känna sig välkommen är viktigt.
Mvh Anna-Carin

2007-10-06 @ 16:50:59
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Borthy

Riktigt bra idé! vem fasen vill att de ska vara glada att man slutar? Inget att fira, jag gillar inte hejdån. Bättre att välkommna någon! Min firma är ganska stor och det skulle definitivt hjälpa till att sätta ett namn på ansiktet på den nyanställde med en välkomstpartaj!

2007-10-06 @ 17:09:55
URL: http://borthy.blogg.se
Postat av: Socrate

TOPPENIDÉ!!! När man slutar snackar ju alla väl om en hurdan man än varit (...eller har jag fel där...)
Ungefär som på begravning. Tårta, blommor & paket vid varje nyanställning så skulle den nye känna sig hemma direkt. Var ju på samma avskedstillställning och de där tårarna från själva objektet var äkta och deppiga. När vissa slutar borde man ha en gråtstund i stället för tårtstund.

2007-10-07 @ 18:47:57
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0