lååååååååååångpass

Idag har jag varit ute och sprungit i 2h och 16 minuter! Vad duktiga vi (kompisen o jag) är!!!!! Vi sprang en jättehärlig runda runt Isåsa mot Gisshult upp till Lövhult och sedan Hunseberg och hem. Och vi såg massor av vitsippor och blåsippor. Kan säga att mannen sprang samma runda och han såg inga blommor....måste bero på att vi springer sååååå sakta=) Vi hinner liksom njuta av växtriket i vägkanten=)
Och när vi kom upp till Lövhult fick vi plötsligt sällskap av mannen igen - han hade tagit en liten extra sväng där och väntat in oss. Trevligt!
Vi sprang samma runda för två veckor sedan och då gick det så TRÖGT! Idag gick det så bra. Visst kändes det i benen mot slutet men ändå en helt annan känsla en sist. Totalt fick vi ihop 22km......bara 2 mil till sen är maran klar! Tjosan! Kändes ju VERKLIGEN som jag ville springa 2 mil till idag....NOT! Men det handlar ju den mentala inställningen, hade ju inte i sinnet att vi skulle springa 4 mil. Det spelar oerhört stor roll vad man har förberett sig på. Så det kommer nog att ordna sig. Det är ju faktiskt drygt 1,5 månader kvar att förbereda sig på! Men måste ärligt erkänna att det ska bli gött när det är klart!

Kommentarer
Postat av: Christel

Du är mycket duktig...är nog lite avis på dig och din energi ;)

2008-04-07 @ 21:05:04
URL: http://kottenliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0