snorig...

Helgen har straffat sig! Feber, ont i halsen och snorig. Kan konstatera, så här i efterhand, att det kanske inte var ill-listigt att stå ute i ösregn 5 timmar i lördags. Åtminstone inte när man redan hade ont i halsen, snorig näsa och småfeber. Men vad gör man inte för kärleken!
I lördags var det Lidingöloppet och jag och de minsta barnungarna gjorde vårt bästa för att heja fram mannen i familjen. Den första milen avverkade han in totalt ösregn. Gissa hur lerigt och geggigt det blir när flera tusen par fötter springer på en stig!? Mega geggigt! De som sprang var leriga långt upp på låren!
Till slut avtog regnet och vi kunde se honom springa i mål efter 2h och 47 minuter. Nöjd och glad! Konstigt nog, när man stor där på upploppet och ser alla slitna löpare (alla är inte slitna) som får kramp och grimaserar illa, så blir man SUGEN på att springa!!!! Det är ju en sådan otroligt häftigt känsla att se målet när man har kämpat på i flera timmar! Undertecknad kämpade i 3h och 20 minuter för väääääldigt många årsen........
De största hjältarna är ju egentligen inte de som springer i mål först (även om de ju är fantastiska) utan det är ju faktiskt dem som kommer mot slutet! Som har sprungit i 3½ h och mer! Det är RESPEKT! Så vad är väl lite ont i halsen........

Kommentarer
Postat av: Socrate

Nä, vad är väl lite ont i halsen hos en kvitta...i jämförelse med en förkyld man?
Men RESPEKT ska han ha, mannen.

2007-10-01 @ 13:51:36
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: Socrate

OJ DÅ!! Skulle ju varit "kvinna" och inte "kvitta" i mitt inlägg tidigare idag...

2007-10-01 @ 23:13:35
URL: http://socrate.blogg.se
Postat av: amonym

alltså blev jue lite orolig där var kvitta betydde..... min fantasi är inte rumsren ..... hujedamej

2007-10-02 @ 12:02:53
URL: http://amonym.blogg.se
Postat av: Socrate

NÄÄÄ - det var det jag var orolig för. Det lät ju en smärre aning suspekt. Inte direkt som ett rumsrent ord som t.ex. sockerskål eller gashandtag.

2007-10-02 @ 12:07:13
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0