fantastisk helg!

Vilken helt otroligt fantastisk helg! Det har varit snö, strax under noll grader och sol!!! Undrar inte om det är det bästa vädret som finns ändå? Fast det är klart en härlig sommardag med ett hopp i det blå är ju inte heller fel......

Det enda som möjligen saknades i helgen var MER snö så man kunde åkt skidor. Vi var ute både i lördags och söndags. I lördags tog vi med barnen på en något längre marsch än vi planerat. Vi hade siktat in oss på bokskogen utanför Anneberg och var inte riktigt 100 på exakt hur långt det var från vägen. Kan säga att lilla fröken tyckte det var FÖR långt. Men det var ingen som inte botades med varm choklad och grillade marshmallows.

   Barnaskaran





Marshmallowsgrillare!


















En liten stackars frusen smörblomma....
fotad med mobilen.

Igår så tog mannen och jag en rejäl promenad, vi beslutade att det var bäst barnen fick stanna hemma - vi trodde inte de skulle palla en långsväng till=) Planen var att vi skulle gått tipspromenad men vi missade starttiden och fick göra oss vår egen promenad dock utan kluriga frågor. Riktigt gott var det!

Men ingen löpning har det blivit.....men i månn....då kanske...... fast jag gick på vattengympa igår! Och körde med hantlar i vattnet och det känns i armarna idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0