söndagskväll

Helgen avklarad.....och fort gick det!

Idag har längsta långpasset hittills klarats av. 1h och 40 minuters löpning.....kändes segt i vader och höfter.... men trots allt skönt.... När man tänker på att tredubbla den tiden..... för att nå målet på maran.... förhoppningsvis ska det väl inte ta sååå lång tid, men nära på. Hur som helst det är RESPEKT att tänka på att springa så länge. Men men det är ju inte 31 maj än! Tack o lov!

På köksfronten har vi nu kommit så långt att i princip hela det gamla köket är utslängt. Ska lägga upp lite bilder i morgon. Vi har ni provisorisk matplats i vardagsrummet.....något rörigt där inne. Känns lite skönt att ha köksrenovering som ursäkt för att hemmet ser ut som kriget=)

Kan tyvärr inte godkänna era kommentarer.....och inte kan jag välja ämne att lägga upp inläggen under heller.....men jag kan ju i alla fall läsa era bloggar! Och kommentera i dem! Ska ta en liten rundtur nu innan det blir lite kvällsfika med mannen.

Kommentarer
Postat av: Tierra

Hej vännen !

Kul att se dig tillbaka... men trist att din blogg verkar bråka med dig... hoppas det löser sig snart, för jag förstår dig så väl... man vill ju hålla kontakten med sina medbloggare.

Sköt om dig och ha en bra start på veckan !

Varma hälsningar, Tierra

2008-03-03 @ 09:56:30
URL: http://filmjolk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0