Semesterdax!

Nu är det dax för resa till myggornas rike. Imorgon, tidigt, tidigt, bär det av norröver. Vi packar bilen i kväll och satsar på en tidig start med frukost längs vägen. Troligen vid Brahehus som är ett favoritställe för barnen, men det beror lite på vädret.

Borthy: Det blev inget tält denna gång.....mannen tittade med sträng blick och sa nej vänligt men bestämt.....Problemet när vi är alla sex och ska åka bil och ha med tält (och vad det innebär) är att vi måste ha takbox och det ville han (vi) inte. Så det kommer bli inkvartering hos kusiner i Sundsvall och sedan direkt till Luleå. Men kanske, kanske blir det en tältning någonstans på västkusten eller i Skåne under sista semesterveckan.

Vi planerar att stanna 14 dagar i Luleå och kanske någon dag i den kungliga huvudstaden på hemvägen. Ett absolut stopp på hemvägen är dock Ö-viks äventyrsbad. De har värsta häftiga jätte-vatten-rutschbanan där. En bred sak man kan åka flera på en gång i.

Nu ska jag packa färdigt och försöka att inte ta med allt för mycket=) Fast det blir väl som vanligt......hihi! Minns när man tågluffade 3-4 veckor och hade ett par jeans, ett par shorts och två t-shirts typ.......det var så där kul. Kom ihåg att det gick utmärkt att tvätta i finess hårschampoo. Blev både rent och luktade gott. Känns ok att överpacka lite. Om i fall att......man behöver något.


Kommentarer
Postat av: christel

Visst, ju äldre man är destor mer "bra å ha" grejor tar man med sig.

Ha en skön och rolig semester.

2008-07-14 @ 22:19:15
URL: http://kottenliv.blogspot.com
Postat av: Borthy

Hoppas ni får en jättefin semester trots att du inte får bo i tält denna gång.

Jag satt just här och funderade när man kunde dra iväg med kidsen på tågluff? Förrförra året öluffade vi ju med dem i grkland och det gick bra. Mmmm... Finess-doftande jeans, härligt! kram

2008-07-15 @ 03:55:56
URL: http://borthy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0