Julhelgen

Snabb resumé av julhelgen:

Svärmor och svärfar har varit nere och firat jul med oss. Mycket trevligt.

Julafton var härlig. Vaknade och det var kallt och härligt ute, dessutom kom det ett och annat litet snökorn! Alla var nöjda med julafton, inte minst barnen. De stora gossarna var mer än lyckliga - en fick en driver och en sandklubb (golfentusiasten) och den andra en ny elgitarr (gitarrentusiasten). Yngsta sonen var lycklig över en stereo och dottern fullkomligt salig över Bratz. Själv var jag oehört nöjd med en sadelmuff och gosiga tofflor! Vi vuxna avslutade med julklappsspel på kvällen och det gick hett till med tärningar och paket....hehe. Och så åt vi och åt och åt och åt.....och för att döva samvetet så trycker man i sig en clementin eller en apelsin lite då och då mellan alla chokladbitar och knäck och så.....

Annandag - firades yngsta sonens födelsdag. Han blev mycket nöjd över Sagan om ringen triologin. Mamman undrar dock hur man kan ORKA titta på sagan om ringen SÅ många gånger. Visst är de bra och så men det blir lite mycket skrik och krig i dem.....men vad vet väl jag..... Eftermiddagen avnjöts hos mor med vanlig mat! Gott!
På annandagenskvällen hade vi också vår årligen återkommande rappakalja kväll - som vi missade förra året. Vi spelar ihop med två andra familjer. Och gissa vem som vann????? YES! Äntligen var det min tur!" Gissa om det skrattedes mycket. Förlängde livet mycket den kvällen.

Socrate! Du undrade om det var en gammal bild när vi letar gran. Näpp! Högst aktuell! Vi fick massa snö luciahelgen! Så då passade vi på! Dock blev det inte någon av de granar som syns på just den bilden!


Kommentarer
Postat av: Socrate

Visst - trodde nog det - vra bara tvungen att kolla lite. Dessutom fick vi ju en jul med gnister och några minusgrader (ja, inte som idag, men ändå) och frost på mark och träd. FINT!GOD FORTSÄTTNING PÅ 2009! VÄNNEN SOC

2009-01-05 @ 17:16:32
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0