Status

Wow - idag är jag riktigt rörlig! Och inte alls så ont! Himla bra med Voltaren=)) Har varit jätteduktig med mina McKenzie övningar också. Eller kan det vara Beroccan..... Hur som helst skönt att det ger med sig. Otroligt vad smärta suger energi! Nyttigt att få den erfarenheten ibland, speciellt i min bransch. Nu finns det hopp för stadsloppet i Socrates hembygd! Var lite orolig att jag skulle få promenera banan runt.
Nu är jag på G!

Kommentarer
Postat av: Fanny

sv: Jasså vad trevligt :D . Tack så mycket. Var lite osäker på om jag skulle ha kvar det . men det blir nog så :) Tackar Tackar jag hoppas med att det blir bra i skolan idag. vad ska du göra idag då?

2008-08-19 @ 08:19:34
URL: http://thelifeoffanny.blogg.se/
Postat av: Socrate

Känns tryggt och lugnt. Vad skulle Sävsjö stadslopp vara utan medverkan och deltagande av den spänstigt hurtiga Amonym??? Hon har ju dessutom ett förflutet som en av huvudpersonerna i arrangerandet av detta prestigefyllda och välorganiserade lopp, som dessutom mer än en gång vunnits av till hennes hemstad Nässjö,inflyttade från Kenya, grabbar.



...om du inte fattade den långrandigt komplicerade meningen så beror det på att Socrate endast kan skriva LÅÅÅÅÅNGA meningar med massa ord i.



vännen Socrate

2008-08-19 @ 12:06:05
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Borthy

jasså, hon är också Beroccadopad! Nu har jag lagt till en sak till i mon doping. Apotekets dyraste fiskoljekapslar. Låter inte det som en toppendoping?

2008-08-20 @ 20:17:06
URL: http://borthy.blogg.se/
Postat av: Fia

Hoppas du slipper ryggskott i fortsättningen. Det vore ju bra om du kan bibehålla din goda kondition som du har slitit för.

2008-08-20 @ 20:54:44
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Socrate

Hörrdu du. En liten fråga bara:

Borthy talar sig ju i tid & otid varm om de där "Beroccorna" - är de så bra som de omtalas?

Om även du tycker det så finns det ju teminstingen två personer - visserligen tjejer, men ändå - som tycker de är bra...och då kan det ju kanske finnas en tillstymmelse till chans att de även är bra för mej - trots att jag är en liten pojkvasker.



eller va tycker du?...undrar vännen Socrate.

2008-08-20 @ 23:20:10
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: vonnaponna

Hallå vännen,

kul att du ska springa Stadsloppet. Jag ska släpa mig runt. Det är ju trots allt en folkfest.

Såg att du tittat in hos mig. Kul!

Ha en skön helg!

Y

2008-08-22 @ 14:16:45
URL: http://vonnisponnis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0