life goes on....

......trots att taket läcker. En tröst i det hela var att vinden vände och då slutade det droppa. Nu väntar vi på byggställning. Snickare är kontaktad och redo.....suck! I mina mörka stunder så ifrågasätter jag starkt mitt och mannens förstånd när vi köpte detta huset. Men det var ju SÅ annnorlunda och SÅ mysigt.....ha! Men sen går det över.....=) Och huset är ju verkligen annorlunda och mysigt och vi tycker hemskt mycket om det. Och vi vill verkligen få det att funka. Så det är bara att mala på, en sak i taget och Rom byggdes ju inte på en dag ha jag hört.

Igår hade vi hur som helst en "produktiv" dag på hemmafronten. Eftermiddagen och kvällen gick i klippningens tecken. Gräsmattan klipptes och klipptes och klipptes. Ofattbart hur kraftigt och långt gräs vi har! Vi fick klippa i två omgångar och räfsa och räfsa och räfsa. Men snyggt blev det. Sen kan man ju konstatera att man inte tål kroppsarbete.....en blåsa i varje hand......man är för mesig....hihi. Fast det är väldigt skönt att jobba med kroppen efter att man suttit på bakdelen hela dagen och möjligen ansträngt huvudet en del. Sen åt vi hemgjorda hamburgare i vår nyklippta trädgård och njöt av den härligt kvällen.  Sen blev det barnklippning! Tre av fyra barn klipptes även detta skedde utomhus. Mysigt att stå och småprata med dem, en i taget, och klippa deras hår. Och om jag får säga det själv så blev det riktigt bra! De 13-åriga sönerna var riktigt nöjda. I kväll blir det dags för det 4e barnet. Sen får man konstatera att man nog sparat en dryg tusing......som kan användas till eget frissabesök......listigt eller hur?!

Kommentarer
Postat av: Socrate

Nej, Amonym, Rom byggdes faktiskt på en 3-4 dar sådär, så du har alldeles rätt. Märkligt det där med nyklippt gräsmatta - har det sett lite halvtaskigt ovårdat ut innan så är bara gräset klippt så känns det bra. Men vafför besudlade du din nyklippta gräsmatta med barnens hårsvallsavklipp??? Blev det inte att räfsa gräsmattan igen då???

Och du skriver att "I kväll blir det dags för det 4e barnet" - NI HAR JU REDAN 4 BARN - DÅ MÅSTE DET VÄL VA DET 5'e SOM DET ÄR DAX FÖR??? Näääääää - ursäkta den osedvanligt dåliga humorn!!!



Ha de toppen säger vännen Socrate!



2008-08-07 @ 10:11:54
URL: http://socrate.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0