Back in business

Jaha så var då 4 veckor slut. Bara så där! Plopp! Man har för roligt......eftersom tiden går så fort. Idag är himlen kompakt grå och regnet strilar å strilar å strilar.

Men lite bra känns det att vara tillbaka i rutinerna igen......tror jag......fast kliva upp klockan 6:00 är verkligen en rutin jag skulle kunna tänka mig att för evigt vara utan. Positivt idag var dock att jag fick smyga upp helt själv och bara ta hand om mig själv. Mannen har ju ytterligare en veckas semester och sköter marktjänsten=)))

Dags att ta tag i livet lite.....framförallt livet runt magen.....vad hände??!!! Varför kan inte jag äta allt hela tiden och skölja ner det med en massa gott??? Jag måste .....nej.....jag vill få ordning på löpandet igen. Det löser mycket av ovanstående problem runt magen=) Var duktigt igår och sprang i nästan 1h. Fick gå i värstingbackarna men annars kändes det bra. Dock har jag jädrans ont bak i höger lår......suck! Det har hållt i ett tag nu...... jag avvaktar ......det försvinner nog om jag inte låtsas om det.


Kommentarer
Postat av: Fia

Visst känns det snopet när ledigheten plötsligt är slut. Jag tycker att man ofta har blandade känslor. Det är kul att vara tillbaka på jobbet, men man skulle absolut vilja vara ledig ett tag till.

2008-08-04 @ 12:01:55
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: Socrate

Jaså - regnet nöjde sig med att "strila" i Nässjö!!!

Här några mil sydöst kom det hinkavis efter hinkavis! JU! ...men vi sa' ju allti' va vässt!

vännen Socrate

2008-08-05 @ 09:06:43
URL: http://socrate.blogg.se/
Postat av: Junitjej

Var med och delta i min tävling! Du kan vinna ett presentkort på 500:- i en valfri butik.

http://junitjejen.se/2008/august/vinn-ett-presentkort-1.aspx

Lycka till!

2008-08-05 @ 09:09:12
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0