FEST!!!

Nu har vi haft våran stora fest! Det var en så helt otrolig kväll! Allt klaffade!

Fantastiska gäster som verkligen bjöd på sig själva, maten räckte, drickat räckte och musiken var absolut i världsklass!! Amazon heter bandet. Som vi dansade och sjöng! Kvällen var obeskrivbar! Flera gånger under kvällen fick jag nästan ståpäls för att allt var så otroligt kul. Vi hade tre tjejer som skötte markservicen med bravur!!! Utan dem hade vi ju aldrig kunna njuta så av vår fest. För njöt det gjorde vi. Vi påminde oss själva och varandra hela kvällen om hur himla kul det är just nu!!!!!!! Våra gäster underhöll hos på bästa sätt med mycket roliga upptåg och påhitt dessutom fjäskade de kopiöst med oss hela tiden. Undras om det berodde på att de belönades med 40-lappar som gällde i baren? Nääää det måste ju berott på att de faktsikt tycker så himla mycket om oss=) Och det verkar som våra gäster har haft en bra fest också! Vi hade svårt att få dem att gå hem och vi hade svårt att få bandet att sluta att spela och vi hade svårt att sluta dansa också! Detta måste göras om!!!!!

Läste fest tips från Micael Bindefelt - den stora festgurun. Han skrev följande (fritt ur mitt minne)
1. Bra gäster! - hade vi
2. Maten, behöver inte vara så omständigt bara man har tillräckligt! - hade vi definitivt!
3. Någon som sköter marksservicen! - hade vi
4. Om festen inte lyfter hjälper inte mer sprit, bättre med bra musik! - vi hade båda!

I går träffades vi och städade och sen åt vi tillsammans. Vi hade massor av mat över! Och massor av drickbart också men det lät vi bli igår=)

Fantastiskt roligt att göra en sådan här grej tillsammans. Att planera och fixa är ju nästan halva nöjet. Många roliga träffar, inköpsresor, matlagning med mera har det blivit.
Och det roliga är ju inte slut än! För nu så ska vi tillverka en festbok och fylla den med bilder! Och tänk vad många gånger vi ska träffas då och skratta och bara ha kul.


Kommentarer
Postat av: Socrate

...men - om ni nu ska göra om det - ska ni även fylla XXår en gång till ???? Ja, inget är ju omöjligt i vår tekniska tid. Kul att det blev lyckat !

2007-09-17 @ 16:30:22
URL: http://socrate.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0